Belastingaangifte

Als onderneming krijg je te maken met verschillende soorten belastingen. Heb je zelf niet de kennis in huis of kost de administratie je te veel tijd? We stemmen graag samen af hoe we de administratieve last kunnen verlichten.

Welke belastingen zijn verplicht?
Welke belastingen verplicht zijn, hangt af van de rechtsvorm van je onderneming. De periodieke omzetbelasting is verplicht voor nagenoeg elke onderneming, ongeacht de omvang. Eigenaren van een B.V. hebben te maken met vennootschapsbelastingen.

Na een winstuitkering voor de aandeelhouders volgt de dividendbelasting. Voor een bedrijf met personeel is de loonbelasting onvermijdelijk. Samengevat zijn de meest gebruikelijke belastingen voor ondernemers:

  • Inkomstenbelasting
  • Loonbelasting en premie volksverzekeringen
  • Omzetbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Dividendbelasting


Belastingaangiften uitbesteden?

Onze specialisten begeleiden je graag rond alle belastingaangiften. Uiteraard nemen we ook het praktische werk uit handen. Met onze ervaring en werkwijze kunnen we dit voor elk type bedrijf tegen aantrekkelijke tarieven aanbieden.

Naast de aangiften kijken we ook voor je of er interessante regelingen zijn waarmee je kunt besparen. Zo weet je zeker dat je geen mogelijkheden laat liggen en heb je zelf geen omkijken naar de belastingaangiften.

Meer weten over het uitbesteden van je belastingaangiften? Bel voor een afspraak of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Van Gurp Financieel Advies maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie