Stage administratief medewerker

Uren: 16 - 24 uur 
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste administratieve medewerker voor onze boekhoud afdeling, voor ongeveer tussen de 16 en 24 uur per week. Je vind het leuk om een jong dynamisch team te versterken en doet graag een stapje extra voor de klant. Werken bij Van Gurp Financieel Advies betekend ervaring opdoen in een bedrijf met ambitie. Je bent klantgericht, ondernemend en flexibel. 

De functie
Binnen deze functie zijn de werkzaamheden divers. Als administratief medewerker ben je bezig met het ordenen, inboeken en verwerken van de administratie. Daarnaast sta je open om te leren en meer verantwoordelijkheid aan te pakken. Je bent inhoudelijk professioneel en straalt dit uit naar zowel collega's als klanten. Samen met jouw collega's verzorg je het contact naar de klant omtrent de administratie. 

De vereiste kwaliteiten
Je bent proactief, dienstverlenend en kunt goed samenwerken. Klantgericht en betrouwbaar zijn eigenschappen die bij je passen. 

Functie-eisen
  • Je hebt een financieel gericht MBO of HBO- diploma of bent bezig met een passende studie
  • Je bent 2-3 dagen per week beschikbaar om te werken
  • Je beheerst de Nederlandse taal mondeling en schriftelijk


Ons aanbod
Werken bij Van Gurp Financieel Advies betekend werken in een hard groeiend bedrijf, waar de klant altijd op de eerste plaats komt. Het betekent ook dat je onderdeel bent van een informele bedrijfscultuur en je deel uitmaakt van een enthousiast en professioneel team waarin persoonlijke groei en professionalisering, als ook de Brabantse gemoedelijkheid, centraal staan.

Wij bieden jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Half jaar contract voor 2 tot 3 dagen per week, flexibel in te delen met de mogelijkheid tot doorgroei naar meer 
  • Urengarantie van 16 uur per week. Afhankelijk van de werkdruk zal dat alleen maar meer zijn en zeker niet minder 
  • Salaris indicatie, € 10 per uur afhankelijk van opleiding en ervaring
  • De mogelijkheid om van ervaren collega's te leren en binnen het bedrijf door te groeien naar meer uren of een betere functie


Interesse? 
Heb je interesse om aan de slag te gaan als administratief medewerker bij Van Gurp Financieel Advies ? Solliciteer dan direct via een mail naar andries@vangurpadvies.nl.

Vergeet niet je motivatie en CV toe te voegen. Sollicitatieprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek en vervolggesprek op onze locatie in Breda. Heb je nog verdere vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier onder aan de pagina. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Van Gurp Financieel Advies maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie