Over ons

Van Gurp Financieel Advies is gespecialiseerd in financieel advies voor het MKB en de ZZP’er.

Bij Van Gurp Financieel Advies bent u altijd verzekerd van het beste advies en wordt dat extra stapje graag voor u gedaan.

Bij Van Gurp Financieel Advies heeft u iedere keer met dezelfde medewerker te maken. Daardoor zijn uw wensen en omstandigheden bekend en krijgt u deskundig advies op maat. We kunnen snel en adequaat inspringen op uw vragen en eventuele problemen. Wij hebben vestigingen in Breda, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. 

Tarieven
U kunt met ons een vast tarief afspreken over een aangenomen opdracht, een maandelijks bedrag of een declaratie op uurbasis, net wat u wenst. Wij kunnen u hierin ook adviseren over wat voor u het voordeligst is.

Onafhankelijk
Van Gurp Financieel Advies maakt gebruik van de diensten en producten van verschillende financiële instellingen. Wij hebben echter geen enkele verplichting financiële producten ergens onder te brengen. Evenmin heeft geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij een eigendomsbelang of zeggenschap in ons kantoor. Daardoor is Van Gurp Financieel Advies onafhankelijk in het advies en dient alleen uw belang.

Past uw wens niet binnen het aanbod van de door ons geselecteerde aanbieders, dan zoeken wij verder, net zolang tot we gevonden hebben wat het beste bij u past.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Van Gurp Financieel Advies maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie